Cennik wyrobów cukierniczych
Rodzaj | 1 szt. | Mały tort 12p. | Średni tort 16p. | Duży tort 22p. |
---|---|---|---|---|
TORT Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI | 100 zł | 120 zł | 140 zł | |
TORT RAFAELLO TORT SZWARCWALDZKI | 100 zł | 120 zł | 140 zł | |
TORT Z KREMEM, BAKAL. I PŁYTĄ KOKOSOWĄ | 120 zł | 140 zł | 160 zł | |
TORT Z KREMEM, BAKAL. I PŁYTĄ ORZECHOWĄ | 120 zł | 140 zł | 160 zł | |
CIASTKA TORTOWE - rafaello, orzechowe, makowo-orzechowe, makowe ze śmietaną, szwarcwald, sernik, marcepanowe, śliwkowe, jagodowe, cytrynowe, czekoladowe, bananowe i inne | 5 zł | |||
BABECZKA MAŁA | 5 zł | |||
BABECZKA DUŻA | 7 zł | |||
KOPA | 60 zł | |||
KREM CYTRYNOWY | 35 zł | |||
KREM BAKALIOWY | 45 zł | |||
TORT PIĘTROWY | Cena do ustalenia indywidualnego |
- Zamówienia przyjmujemy od wtorku do soboty w godz. od 12.00 do 21.00, tylko pod nr tel. 32 43 52 743 lub w restauracji (obiekt na wodzie) z dwudniowym wyprzedzeniem, zaś na sobotę i niedzielę przyjmujemy zamówienia do środy poprzedzającej dany weekend do godz. 17.00.
- Nie przyjmujemy zamówień na poniedziałki.
Cennik ważny od 22.03.2023 r.